Tillbaka till huvudhögkvarteret

Efter 24 dagars Ecuador-resa är Eder bloggredaktör tillbaka i huvudhögkvarteret. Det känns bra. Efter en natts god sömn, en likaledes god och rejäl middagslur, är tröttheten, åtminstone den fysiska, som bortblåst. Jag tror inte jag kan ackumulera trötthet, utan får jag bara sova till det ordentligt är krôppastôllen i stort sett i ordning igen, hur utmattad den än tidigare varit.

Det är annorlunda vad det mentala anbelangar (“den mentala biten”). Där kan en tillfredsställande, aningen skönt utmattande fylla kännas av, bestående av ältandet och bearbetandet av mångfaldiga stora upplevelser.

Men, som sagt, tillbaka i huvudhögkvarteret återstår nu det mysputtriga efterarbetet, som bl.a. innefattar att bearbeta drygt 4.000 bilder från resan (så många som möjligt rensas ut, de bästa görs ännu bättre).

Det kvarter, som alltså härbärgerar även mitt huvud (förutom andra delar av kroppen) ligger högt (3:e våningen, med utsikt över staden) (därav benämningen huvudhögkvarter), och är specialdesignat för att uträtta storverk:

Delar av dessa storverk kommer med säkerhet Eder till del så småningom, kära bloggläsare.

Glädjoms!

Liked this post? Follow this blog to get more.