Apropå Jorden runt o dä

Om några veckor, 7:e oktober, är det precis fem år sen jag gav mig iväg på min allra som rejälaste runda (4.200 goda svenska mil), alltså resan Jorden runt utan att flyga. Så här kände jag mig före avresan:

Men iväg kom jag, varvet fullbordades, och hem kom jag efter 177 dagar. En av de saker jag lärde mig var att jag trots allt inte var en sån där feg pessemyra som jag hade trott att jag var; om så varit fallet hade jag aldrig kommit iväg.

Igår höll jag föredrag för publik om alltihop för jag vet inte vilken gång i ordningen. Fast nu var det förstås längesen, pga pandemin; roligt att komma igång igen. Det är alltid underhållande och fint (inbillar jag mig), med många fina ljusbilder och ett par egenkomponerade och dito framförda melodier som har med saken att göra därtill (en av dem heter just Rejäl runda).

Finns mer bilder och annat från resan på Mina Resor och Mina föredrag. Och massor med fina bilder på Flickr, albumen RoundTheWorldWithoutFlying 1-32. Här länk till album 1.

Liked this post? Follow this blog to get more.