Snyggt, men låt inte lura er…

Med den här maskinen tog jag mig ner till södra Afrika igår. Det var ett helvete. Mellan mig och att få gå på toa eller bara sträcka på benen satt en sån där “bresare”, alltså en gubbe som bara brer ut sig, skrevar och tar armbågsplats på ett fullständigt självklart sätt och som gör livet till ett helvete för alla bredvidsittande. Och han tänker inte ens på att han gör det!

Och den här hade dessutom nån sorts lodenrock mitt i svetthettiga kabinen – hela vägen! I åtta timmar! Utan att tänka på det! I åtta timmar ständigt utsatt för hans beröringar, utan att kunna göra nåt åt det. Fy fan.

På det följde nio timmars väntetid över natten på Nairobis flygplats… Men det var mitt eget fel som bokat så dumt. Säkert för att jag är så jävla snål ibland… Vet inte, minns inte. Jag vart rent yr i mössan av sömnbrist, så mycket kan jag säga.

Men nu är jag framme. I Harare, med gott resesällskap. Under över alla under. Kanske inte blir nåt på en vecka här på bloggen nu. Ingen aning om hur det är med nätkontakt ute lodgen vid Mana Pools, dit vi ska ta oss i morgon.

Men i så fall får ni ge er till tåls… Den som väntar på nåt gott…

Liked this post? Follow this blog to get more.