Lång dags färd mot…?

Ja, efter att ha hoppat ur sängen cirkus 03.15 (vaknade självmant 03.00, hade annars hoppats på att bli väckt av väckarklockan/telefonen för första gången på 30 år, men tyvärr…), pigg som ett vinterny, intog jag en snabb första frukost, varpå jag rattade min Orange Energetic Polo (95 hp) till Landvetter flygplats. Elegant seglade jag igenom säkerhetskontrollen (med blott liten extrakoll på den nyss inköpta lätta, lilla resetandkrämstuben och resedeon (Frisk & Skön); dessa befann sig inuti, när de borde befunnit sig utanför väskan).

Nu redan på Schiphol Airport, Amsterdam. Efter en liten English Breakfast, inkl. en bira (redan druckit kaffe två gånger idag) är tillståndet någorlunda gott (därav det käcka första stycket ovan). Men vänta bara, innan jag är framme vid destinationen Mana Pools på torsdag förmiddag lär de befarade strapatserna ha tagit ut sin rätt…

Liked this post? Follow this blog to get more.