Omöjlig uppgift?

Klockan är 04.40. Väckarklockan var ställd på 04.45, men jag är vaken sen länge. Sovit skitdåligt. Tillkommer att jag började lyssna på Ina Lundströms sommarprogram på efternatten. Det visade sig vara så galet bra – åtminstone galet – att det gjorde mig pigg i stället för sömnig. Herregud vilken människa! Hon var så speedad, pratade så fort (inkl en massa slang och obegripliga upprabblade låttitlar m.m.) att gamlingen hade svårt att hänga med. Tog mig mer än halva programmet att inse att det var samma Ina som jag sett första programmet i serien Ina <3 Bruce på SVT Play med. Lite halvknasigt så där, tyckte jag då. Men i ljuset av den helknasighet jag lyssnat på i natt måste jag definitivt se de två följande delarna.

Nån mer skruvad as-entusiastisk superlevande skitgo och skitjobbig människa har jag nog aldrig stött på. Ja, ni får kolla själva, om ni har lust.

Nå, men den där omöjliga uppgiften i rubriken då? Vad går den ut på? Jo, det ska jag berätta. Idag ska jag spela golfkrocket på hög nivå på Halmstads fina krocketbanor nära Haverdal i sisådär 8-10 timmar i sträck. I den heta solen. Superkoncentrarad hela tiden. Det jobbar upp sig till en omöjlig uppgift efter en sån här natt. Fan vet hur det ska gå med allting…

Måste iväg snart. Återkommer.

Fel årstid, rätt personer

Liked this post? Follow this blog to get more.