Metainlägg

Metainlägg, lika med inlägg om inläggen alltså. Kommer inte på nåt bättre just nu.

Igår hade jag 146 “besökare” på bloggen, idag 116 hittills (kl 18.11); dessutom 359 “besök” igår, 391 idag, enligt mitt statistik-verktyg. Tror att kategorin besökare är människor av kött och blod – antar att ni känner er som sådana, ni som läser detta? Vad som ryms under kategorin besök är jag mer osäker på. Kan nog innehålla en del robotar och nättroll och annat skräp, tänker jag.

Både antalet besökare och besök är något fler än de brukar vara. Ska jag tolka det som att utredande texter om t.ex. koranbränning är det ni helst vill ha? Ok, jag publicerade också det lilla opretentiösa inlägget “Mellansnack” igår förstås. Kan det vara det som drar?

Eller var det bara det att jag flaggade för båda gårdagsinläggen på Facebook? Själv får jag sällan ut något av Facebook, tycker mina Facebook-vänners inlägg mestadels drunknar i en massa reklam och annan skit. (Ursäkta ordvalet, men jag ser all reklam riktad mot mig som en personlig förolämpning. All reklam borde ju för fan förbjudas, eller hur?!! Drar resurser från en massa viktiga saker…)

Vid det här laget är ni nog smått uppretade (ni besökare alltså, hur det är med besöken har jag inte en aaaaning om), irriterade över den låga kvalitén och den höga meningslöshetskoefficienten på det här inlägget. Jag hoppas ni blir mildare till sinnes om jag låter Alma bjuda er på en kanelbulle:

Alma, f.d. barnbarn, numera dotterdottertonåring

Liked this post? Follow this blog to get more.