Kvinniskor och människor

I vår nya serie om världens mest invasiva art, “Kvinniskor och människor”, har vi nu kommit fram till första avsnittet. (Lägg märke till hur vi sätter kvinniskorna före människorna, i hundraprocentig politisk korrekthet.) Vid varje publicering kommer vi (dvs. jag) att lägga ut en aptitretare här på bloggen, och så en mer fullständig måltid på Bilder (av en olycklig slump hampade det sig så att endast människor (plus en kackerlacka iofs) var representerade i detta första avsnitt; i bildgalleriet på Bilder återfinns dock båda sorterna).

Vi börjar med några svenskar i sydvästra Amerikat år 2013. Det var Karl-Alfred, Fritiof Andersson och jag:

Här i fantastiska Antelope Canyon, New Mexico.

Det var en resa i sydvästra USA och Kalifornien med mycket hög kvalitet. Det hände dock att vi delade rum med döda kackerlackor:

Ibland var vi sorgsna:

Men stundom voro vi överdådigt glada:

Med stillahavigt, salthaltigt vatten och humlesmaksatt dito (öl) höllo vi modet uppe och uppnådde kortvariga (men dock) nirvanaliknande tillstånd:

Men mestadels beglodde vi helt enkelt sevärdheterna:

Och om frågan ställdes:

Så blev svaret: Jaha, so fuckin what!!?? This moment, ja ja, vi kör på det! Det är väl inte så illa, eller va?

Vi såg också en del amerikanare. Vi visste det inte då, men 70 miljoner av dom skulle komma att rösta på Dååånald T 7 år senare. 80 miljoner ändock på Sleepy Joe B. Man kan ju fundera på vilka som är vilka; se bildgalleri på Bilder.

Liked this post? Follow this blog to get more.