hemma igen

jag minns förödelse och flykt
och att driva omkring länge
i en främlings galax

men jag är i trygghet nu
jag hittade det igen

mitt hem

Nej, dikten handlar inte om min tågfotoresa. Men sant är att jag nu har återkommit till mitt hem; mitt enkla lilla tjäll på nedre Trandared, Borås.

Annars vet jag inte.

Men jag har en plan (som Sickan). Jag har sammanlagt 3.836 bilder från Afrika och tågfotoresan att gå igenom och bearbeta (alt. kasta i papperskorgen), så det är bäst att ta det lite pö om pö. Tänkte försöka ta picsen från en dag i taget, börja med 29 september. Och så kan jag publicera en bild om dan här på bloggen, kalla den “dagens bild” (pic of the day), och kommentera den lite grand. På så sätt kan jag långsamt resa resan en gång till, och ni kan få en uppfattning om hur det var när det begav sig som bäst (och värst). Får se om jag kan förbli vid mina föresatser; det är cirka 20 resdagar det handlar om, så det är ett stort projekt.

Än så länge är det mest gör-förkylning som gäller. Hostan regerar.

Liked this post? Follow this blog to get more.