Flugan och jag

Gjorde en liten skogsvandring ikväll. Ville pröva den nya kamerautrustningen. Den var inte dålig, om man säger så, snarare åt det fantastiska hållet… Det kommer mera…

Men idag nöjer jag mig med några flugporträtt. Det märktes inte mycket av liv i skogen; varken djur, fåglar eller ens insekter. Men den kraftiga vinden blev till fint granesus ändå.

Och så var det den där enstaka flugan… Den kröp omkring i en av de fåtaliga blommorna; en flockblommig historia, typ hundkäx, kirskål eller liknande. Det blev ett flugmänniskomöte. Båda gladde vi oss åt det nya superba macroobjektivet, Nikkor Z 105mm f/2,8; flugan för att hen blev så snygg på bild, jag för att jag fick så snygga bilder (högerklicka gärna och välj “Öppna bild i ny flik” för att förstora):

Liked this post? Follow this blog to get more.