Ett under har skett!

Alldeles nyss hade jag besök av en uråldrig, långhårig och -skäggig farbror här i min påvra stuga på Fårö. Hans uppdrag var att försöka ordna tv och wifi-uppkoppling till mig, vilken hittills varit totalt icke-existent. Tv:n lyckades nästan (tidigare helsvart, nu med meddelande “Videodata saknas”), och wifi-fixandet slutade med succé! Ok, min telefon surfar långsamt (dock tidigare inte alls), reparatörens telefon surfade inte alls, webbläsaren Safari på datorn funkar inte – men Firefox surfar som en blixt! Och det är förutsättningen för att ni, kära bloggläsare, ska få veta att jag lever och dessutom njuta av detta nya inlägg.

Här får ni ett par exempel på gotländska underverk till att börja med (ursäkta dålig mobilbildskvalitet; bilderna skickades lågupplösta från telefonen i viss desperation, på den tiden (fram till för en halvtimme sen) jag inte hade någon wifi, ja knappt någon yttervärldskontakt ö.h.t.):

Liked this post? Follow this blog to get more.