Bättre så här?

Är hon/han stygg eller snäll?

Liked this post? Follow this blog to get more. 

3 reaktioner till “Bättre så här?”

  1. Bäst på den allra första bilden, dvs utan beskärning och utan förstärkta ögon. Den är så mild och vacker som den är, och jag tycker om det vildvuxna trollhåret. Jag får för mig att blicken, mötet, mellan barnet och trollet/monstret/varelsen kommer ännu mer i fokus i den större bilden, på nåt vis.

  2. Inte stygg, inte snäll tänker jag. Varken ond eller god. Hen, varelsen begär den lille, vill och måste dra in den i sin mystiska värld. Ser inte att någon av dem har ett bestämt kön, båda är väl androgyna varelser? Såvida man inte uppfattar det som sticker ut som bröst att dia. Men det kan lika gärna vara en ”muminhaka” eller en uppsättning ögon till. Häftigt med bilder man kan se på många olika sätt.

  3. Jag tänker nog mest god. Först tänkte jag ju stygg och elak, men sen jag kapade av toppen på monstret och såg det på nytt sätt har det blivit mycket snällare.

Kommentarer är stängda.