Variationer på ett tema

Egentligen står det still i huvet på mig just nu, mer än vanligt alltså. SM-helgen i golfkrocket sög musten ur mig. En sådan tävling handlar om att vara på benen många timmar i sträck, men framför allt är det kravet på ständig koncentration som är utmattande.

Egentligen har jag inga idéer om vad jag ska lägga ut här på bloggen… Egentligen? Märkligt ord, det där. Det bär på en inneboende paradox: Jag har inga tankar om vad jag skulle kunna lägga ut här – ändå har jag det, tankar. För jag sätter ju faktiskt ihop ett inlägg, eller hur?! Samtidigt som jag har idéer har jag inga idéer; det går inte ihop!

Nåväl, det är väl egentligen (sic!) semantiska hårklyverier det där… Nu ska jag lägga ut några bilder på några blad som egentligen inte är så märkvärdiga. Fast egentligen ändå… formen (alla), ljuset (3:e bilden fr.a.), färgerna (4:e bilden), bakgrunden (alla), inte så illa…

Liked this post? Follow this blog to get more.