Till alla Er som är sugna på bruna pelikaner

Håller på och jobbar med bilderna till mitt föredrag på Abecita 8 februari. Har kommit på att det nog vore en god idé att avbryta mitt talflöde då och då, genom att lägga in ett litet bildspel med musik som går av sig själv några minuter. Det funkar fint här på datorn, och säkert vid föredraget också. Men jag har inte lyckats lägga in något bildspel här på bloggen, vilket jag hade tänkt göra idag, till allas eder båtnad. Men ack nej, det sket sig, som man säger…

Så nu tänkte jag försöka med en nödlösning. Om ni går till Flickr via den här länken, så får ni tillgång till ett album med ursnygga bruna pelikaner från Ecuador.

Sen går ni tillbaka till den här sidan och sätter igång nedanstående ljudfil. Det är en sjysst låt med Tony Furtado som jag tänkte skulle ackompanjera pelikanbilderna:

När ni har satt igång musiken går ni snabbt tillbaka till pelikanalbumet på Flickr. Klicka där på ikonen som ser ut som en trekant innesluten i en fyrkant; den finns uppe i högra hörnet. Då borde bilderna i albumet visas i en följd, som ett bildspel, utan att ni behöver göra något. Skitkomplicerat, men borde funka.

För säkerhet skull, ifall ifall inte, så får ni här åtminstone en snygg pelikanbild att titta på medan ni lyssnar på musiken.

Liked this post? Follow this blog to get more.