Soggy Bees på Blue Velvet igen!

Laddar för fullt för giget på Blue Velvet i morgon (Utbult & Borneby; utväxtrestaurangen på Kulturhuset). Generalrepet idag gick så bra att man kan bli orolig… Men ändå: Hjärtligt välkomna om ni har tid och lust. Alla bord är bokade, men det går alltid att slinka in för en öl och en häftig musikupplevelse! Här lite mer information:

J.T. & The Soggy Bees

Vilken sorts musik spelar J.T. & The Soggy Bees? Svårt att svara på, variationen är stor. Det finns inslag av blues och bluesrock, reggae, folkrock, ballader, m.m. Texterna kan handla om kärlek likaväl som miljöförstöring, de kan vara mörka och dystra eller extatiskt glada. J.T. skriver låtarna, tar dem till bandet, som bearbetar och stundtals gör om dem till något helt annat. Låtarna är känslobärare, vi vill göra intryck på publiken med vårt uttryck. Med spelglädje och engagemang kan även de bluesigaste låtar bli till lyckliga musikupplevelser.

Bandmedlemmar: Jörgen Larsson (J.T.), sång, gitarr
Hanna Maurin Söderholm, bas
Tobias Ruhtenberg, gitarr
Christer Theandersson, trummor

Nedan fyra länkar, som ni kan använda om ni vill (om man vill googla eller söka på Spotify är det enklast att göra det med “Soggy Bees”):

1) Till våra låtar på Spotify:


2) J.T. & The Soggy Bees hemsida på facebook:

3) Till livekonsert på Hemgården, The Hemgården Sessions.

4) Till bandets sida på min blogg/hemsida.

Ett par av våra trogna fans:

Liked this post? Follow this blog to get more.