Smakar det fågel…?

Eller står det myckna fågleriet (obs! felaktig rubriksyftning där) å förhandenvarande blogg Eder rentav upp i halsen? Förklaringen är att jag blitt så rackans förtjust i min relativt nyinförskaffade 500-millimeterglugg (glugg är fotograf-slang för objektiv/lins) att jag inte kan låta bli.

Påminner mig förresten om den där glada utanpåskriften – stor reklamslogan, typ (säkert i neon, kvälls- och nattetid) – på den där småindustriföretagslokalen strax utanför Anderstorp, som man passerar på 27:an på väg till Lanna (t.ex.): Vi kan inte låta bli att bocka tråd. Härligt va! Så ytterligt lustfyllt livsbejakande!

Kanske blir det lite mindre fåglar och mer av annat fortsättningsvis. Men jag lovar inget! Tills vidare ännu en utmaning, ytterligare en aves. Vad tror ni det här är för gynnare?

Alldeles riktigt, en kentsk tärna (otroligt tramsigt namn på en svensk fågel). För den perveterade nörd som vill se ännu mer bevingat, kan jag f.ö. berätta att jag just lagt ut ett album betitlat Birds of May på Flickr.

Liked this post? Follow this blog to get more.