Metainlägg

(Ja, ett inlägg om inläggen alltså. Det handlar inte om fiske, vill jag betona. Ställde upp i en metar-tävling på 60-talet, vill jag minnas, men fick inget napp. Har fiskat efter en hel del i mitt liv, och visst har det nappat då och då. Men då har det inte handlat om abborrar och mörtar!)

Säkerhetskopierade bloggen idag, och det slog mig återigen: Fan, det är mycket som är bra och intressant här! Innehållet är mycket varierat; foto, musik, text; trams och allvar. Nu fattar jag förvisso att allt inte faller er bloggläsare på läppen, men nog borde det finnas något för de flesta, tycker jag. Lite tråkigt bara, att allt så snabbt mals ner av tidens kvarn. Klicka gärna på någon slumpmässig månad i det förflutna i arkiv-spalten till höger på skärmen. Kanske finns det något av intresse som ni tidigare har missat.

Och varför inte kolla in någon av de andra underavdelningarna på hemsidan: Mina texter, Mina Bilder, Min Musik, Mina Resor, Mina Föredrag. Innehållet där förändras inte så snabbt, men so what! Vita brevis, ars longa…

För mig personligen är den här bloggen nån sorts “the story of my life”. Ok, den tar inte upp det allra hemligaste och mest personliga, men jag kan se vad jag hållit på med och vad som upptagit mina tankar (annars hade jag garanterat glömt alltihop…).

Kommer att tänka på tuffingen Elmer Diktonius, som en gång skrev: “En fingervisning för mina biografer: jag är fyrkantig.” Han förutsatte alltså att det skulle finnas biografer som intresserade sig för hans liv. Hans gravsten är mycket riktigt ett massivt, fyrkantigt granitblock, med den enda inskriptionen: “Diktonius”. För min del vill jag säga till alla de forskare och biografer som intresserar sig för mitt liv när jag är död och begraven: Glöm inte att kolla bloggen!

Liked this post? Follow this blog to get more.