Inlägg nr 468

Jo, det är faktiskt sant, det finns 467 inlägg på denna blogg. Nu 468. Det blir ett av de sämsta, för jag har ingenting att säga just nu. Bara att jag är imponerad av mig själv, som skrivit så mycket – och av er, som orkat läsa så mycket! Imponeringen begränsar sig emellertid icke blott till det kvantitativa. O nej, det kvalitativa, mina vänner, det kvalitativa… Kvalitetsnivån är ju helt enkelt anmärkningsvärt hög, eller hur!? (Jaja, med undantag av detta inlägg då förstås.) Väl blandat innehåll, och precis sådant som intresserar mig, lustigt nog.

468 inlägg på drygt 2 år, cirka 114 veckor, det blir över 4 inlägg i veckan det, mer än 1 varannan dag. Nicht allzu schlecht von einem Holzpferd gepinkelt! som tysken säger.

Nu har jag skrutit (skrôtet) färdigt.

Se så nöjd jag ser ut…

Liked this post? Follow this blog to get more.