Hey, I’m kind of…

…tired of the US. “Land of the free!… ha! “Home of the brave”… ha ha! Men det gäller förstås för vartenda jävla land på globen. Men det är bara det att the US har haft såna jävla anspråk! Eller snarare: vi har haft såna jävla anspråk på Staterna… Vi är amerikaniserade… Efter ytterligare två veckor over there känner jag mig något lack på alltihop egentligen… Men vilket land egentligen, vilken kontinent! Utrymme, natur, tillgångar, allt! Fast folket som bor där… Som ni vet betecknar jag mig numera (alltid kanske…) som en atroposkeptiker. Och det gäller inte minst när det gäller amerikaner… Rasist! hör jag någon ropa. Jovisst, sån är jag, sån är ni, såna är vi allihopa…

Men kolla in den här länken

Men visst är det nåt visst med det där ändå… Det är ju så tufft med den där amerikanska engelskan… The southern drawl…

Liked this post? Follow this blog to get more.