Essä (=försök)

Januari är en lång och seg månad. Därför behövs lite längre, tidskrävande texter att läsa. Tycker ni inte som jag, så njut av något mer lättsmält på denna rika blogg. Men om ni beslutar er för att trots allt försöka ta er igenom detta försök (essai på franska), glöm då inte att klicka på den lilla pilen längst ner till vänster när ni läst klart sidan 1. Annars missar ni sidan 2.

Värdsligt-reflektion-bearbetning

Liked this post? Follow this blog to get more. 

2 reaktioner till “Essä (=försök)”

  1. Att fotboll inte är allt visades i förra årets EM. När Christian Eriksen segnade ned på Idrottsparken betydde fotbollen inget. Det handlade då om liv eller död. Det är väl det som är de ovärldsliga frågorna.
    Sedan kan vi som bärarna i Beckets pjäs ”I väntan på Godot” försöka förtränga frågan om liv eller död med olika aktiviteter eller intressen. Men det går inte att tillslut slippa Godots besök. Han kommer alltid. Det är väl här det religiösa behovet kommer in?

  2. Helt riktigt! Och det där sydamerikanska citatet om att fotboll är viktigare än liv och död är förstås skämtsamt menat, och inte jag bokstavligen ställer mig bakom, när det kommer till kritan.

Kommentarer är stängda.