Bandcamp på Värmdö

Dags för den årliga bandcampen i Stavsnäs, Värmdö. Tobias, vår eminente lead-guitarist har en stuga där. Så där samlas alla Soggies, inklusive sköna skönsångerskan Eva Svedberg, under några dagar för att umgås, dricka en öl eller två, grilla gott, osv. Och framför allt ägnar vi oss åt diverse inspelningar, jamsessions, och även åt ett par offentliga spelningar. Den ena är på trätrall bland berghällarna utanför stugan på lördag, den andra, på fredag, är den här:

Det står att det blir en “sommarkonsert med bluesrock”. Nåväl, enstaka sådana inslag kan det väl bli, Putin Shootin’ Blues t.ex. (samma melodi som Blues nr Covid 19). Men mest blir det annat, mång-genrigt och genreöverskridande.

Är man sugen på bluesrock kan man med fördel välja att lyssna på exempelvis Danielle Nicole Band; den kvinnan har en pipa av guds nåde! Hela bandet är skitbra. Se och hör bara: Save me (sv: Rädde mig, den som kan):

P.S. Osäker på hur det är med uppkopplingen i den Stavsnäska vildmarken. Om intet nytt dyker upp på dessa sidor de närmaste dagarna, så botanisera gärna bland all suverän skåpmat i förfluten bloggtid. Eller varför inte kolla in de andra avdelningarna på Mina Sidor: Mina texter, Mina bilder, Min musik, Mina resor eller Mina föredrag. D.S.

Liked this post? Follow this blog to get more.