A White Little Feather

När jag fick se den här vita lilla fjädern i motljuset ute vid Västra Marsjön häromdagen tänkte jag direkt: Aha! Den har blåst hit och landat här, för att påminna mig om slutet på låten Air… (oavsiktligt rim där, märkte ni det?)

quick movement caught my eye
it was a white little feather blowing by
had the feeling it had something to mean
cutest little thing I’ve ever seen
so I followed the feather to wherever it would take me
I knew in my heart it was not gonna fake me
swinging some clouds by the tail on the way
we arrived at a place of peaceful stay

i see all my friends underneath the same roof
none play the hero cool or aloof
all with a common destination
we’re warm, we’re at one
beyond need and expectation

we’re warm, we’re at one
playing in the sun
we’ve paid the fare
up in the air

Tänker mig nog nästan nåt slags sinnesfredligt nirvanauppgående där på slutet…

Låten ingår i min Element-svit: Air, Earth, Water, Fire, fyra sinsemellan väldigt olika låtar. Air (liksom de övriga tre) finns i en primitiv inspelning med bara mig och en gitarr på Min Musik (även låttexterna i sin helhet går att finna här). Men så småningom hoppas vi kunna presentera hela sviten på Spotify med J.T. & The Soggy Bees. Den som väntar på nåt underbart och gott väntar som bekant aldrig för länge…

Liked this post? Follow this blog to get more.