Vår “studio”

Så här ser vår Stavsnässtudio ut. Det är trångt om saligheten, som synes. Men vilka underbara ljud som frambringas i detta kaos, ni skulle bara veta… (Ja, ni får ju veta så småningom när resultaten kommer ut på Spotify så klart.) I torsdags hade vi också ett så utomordentligt fantastiskt genrep här, att jag inte kunde låta bli att utbrista: Nu kan det bara gå sämre i morgon på giget i Stavsnäs Byskola!

Glädjande nog hade jag fel. Spelningen igår var en av de bästa J.T. & The Soggy Bees nånsin gjort, tror jag. Till stor del berodde detta på en alldeles enastående publik. De lyssnade verkligen! Och de var samtidigt entusiastiska, lätta att klappa igång. För dessa musikälskare var det en fröjd att spela, ja också att dra historier, berätta om låtarna osv. De förstod till fullo vilken lysande entertainer jag kan vara, om omständigheterna är de rätta (hm… sniff sniff… vad är det som luktar?)

Idag känns man ganska utmattad. Har inte kommit iväg på min vanliga morgonpromenad innan alla andra har vaknat. I stället sitter jag här och smälter första frukost och skriver till Er. När jag lyfter blicken ser jag det här:

Lägg märke till min fina lilla orangea leksaksbil ner i vänstra hörnet.

Men i eftermiddag är det på’t igen. Då gör vi en liten (väl förberedd) improviserad spelning på trädäcket utanför stugan. Får hoppas att så många grannar som möjligt dyker upp, så det blir lite fler åhörare än i på genrepet i torsdags. Då var det bara det här lilla snygga skalisen som lyssnade:

Satt i en blomma i trädgården utanför huset. Höll inte för öronen.

Liked this post? Follow this blog to get more.