Min nya kanot

Så här ser den ut, komplett med paddel och paddelväst:

Ja, det vill säga, den är inte uppackad och uppfälld än. Den ligger i kartongen. Det rör sig alltså om en ihopfällbar och uppfällbar kanot, en norsk kanadensare. Här de tekniska specifikationerna:

Bra va!

Fast jag vet inte om jag klarar av att fälla upp den… Det ryktas att man behöver fyra armar för å klara å’at… Och helst inga tummar mitt i näven…

(Men om jag lyckas sätta ihop den tänkte jag ta en tur från Mellsjön (där min stuga som jag inte tillträtt än ligger), via östra och västra Marsjöarna, längs Viskan (ska köpa en glass i Borås på vägen) ut till havet. Sen smyger jag längs kusten söderut. Tror det kan bli för blåsigt och gungigt på Nordsjön, så jag tar i stället kanalvägarna neråt genom Europa. Sen kanotar jag runt lite i Medelhavet, innan jag och min Ally tar tåget hem igen. Får se hur det går med detta.)

Liked this post? Follow this blog to get more.