Klappat och klart!

Jo, jag är väldigt nöjd just nu. Orsak: Alla julklapparna inköpta på en enda runda ut i köphelvetet! Ja, det vill säga, det är bara barnbarna (vet att det eg. heter “barnbarnen”, men “barnbarna” är mysigare) som får. Vi har bestämt så, barna och jag (hoppas det är vi som bestämt, inte bara jag…). Men dom är ganska många, barnbarna; sex stycken i nuläget. Sen har jag egentligen gett upp det där om att klapparna skall vara så där riktigt personliga och djupt kända… Jag vet inte, dom har så mycket prylar… Och vem är jag att… Jag menar jag är ju urgammal, och hur ska jag kunna veta vad… osv… Plus att jag avskyr den rådande konsumismen av hela mitt hjärta, förstås.

Men “en gör så gôtt en kan”, som Ralf Edström brukade säga en gång i tiden. Och det blev ju ganska bra, när han gjorde så gott han kunde åtminstone…

Liked this post? Follow this blog to get more.